Mijn ouders namen ons een paar weken geleden mee naar Hof van Saksen omdat ze 40 jaar getrouwd waren. Met de hele familie genoten van het prachtige weer en van elkaar!

Wat me opviel was dat het gras al dorre plekken kreeg. Geel en uitgedroogd.
Als de regen uitblijft, de zon steeds krachtiger gaat schijnen zien we dat terug in de natuur. De aarde droogt uit, gaat scheuren en uiteindelijk zal alles verdorren wat eerst mooi, fris en fruitig was!

Een scheut Pokon of kunstmest zal niet meer helpen. De wortels nemen niets meer op. Een regenbuitje is best lekker, maar niet voldoende. Om echt ‘bij’ te komen zal het regelmatig moeten gaan regenen of handmatig dagelijks bijgieten.

Zo is het ook met de huid. Een voedende behandeling heeft weinig effect op een door vocht uitgedroogde huid. De huid moet gehydrateerd zijn om op te nemen. Een vochtboost is fijn, maar ook voor de huid niet voldoende. Om je huid in een goede conditie te brengen moeten we eerst regelmatig het vochtprobleem aanpakken. Hierbij kan je denken aan dagelijks een serum met hyaluronzuur.

Speciaal voor de zomermaanden hebben we een behandeling die jouw huid nu nodig heeft. Een vochtboost! In deze behandeling gebruiken we producten met een hoge concentratie hyaluronzuur. Het ingrediënt dat het meeste vocht kan vasthouden. Hyaluronzuur is een echte vochtbinder en perfect te gebruiken om jouw huid te boosten tijdens de zomer.

P.S. Vergeet je niet dagelijks bij te gieten? 😉