Probiotic Facial

Next level gezichtsbehandeling om het microbioom van je huid te herstellen

Verwilder je huid

We leven in een wereld waar ons microbioom (virussen, bacteriën en gisten) niet zo lekker op gaat. Door allerlei invloeden zoals chloor in water, voeding, te schoon leven kan je allerlei huidproblemen krijgen. Esse bestaat om de microbioom van je huid weer in balans te brengen.

Probiotic skincare

Behandeling met levende probiotica

Je huid is compleet van slag. Eigenlijk loop je al tijden met een huidprobleem. Door deze behandeling wordt de diversiteit van je huid microbioom verhoogt en wordt je huid icm met je producten thuis weer gezond en stralend. 

Probiotic Facial

Schoudermassage – wenkbrauwen bijwerken -reiniging – dieptereiniging – verwijderen onzuiverheden – uitgebreide ontspannende massage – probiotic ampul – aligaatmasker – dag/nachtcreme – oogverzorging

Bijwerken van je wenkbrauwen is inbegrepen! Verven of waxen bovenlip kan je erbij boeken. 

1 add on 5,-

Als je last hebt van een onrustige huid met ontstekingen is gemiddeld elke 4-6 weken. Tot je huid in balans is. Dit is per persoon verschillend.

Daarna kan je voor onderhoud elke 6 weken een andere behandeling inplannen.

 

Je krijgt een uitgebreid huidverzorgingsadvies, speciaal op jouw huid afgestemd. Je gebuikt dus alleen de geadviseerde producten uit de salon. Alleen op die manier krijgen we je huid weer in balans en komt de rust terug in je huid.

Probiotica beschermt je huid o.a. door competitieve uitsluiting door een levend schild op je huid. Het betekent dat je goede microben de ruimte innemen, zodat de slechteriken niet kunnen groeien. Je immuunsysteem hoeft niet steeds te vechten tegen indringers en zo voorkom je subklinische ontstekingen. En ook huidveroudering gaat niet onnodig snel.

Lees meer hierover binnenkort in de blogs.

Deze behandeling is heel geschikt voor een huid met eczeem, rosacea of acne. Als je huid voelbaar en zichtbaar uit balans is. Je huid heeft een duwtje in de goede richting nodig. Samen met de producten thuis en leefstijltips  wordt jouw huid weer gezond en stralend.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!
review acne
Richelle Akster

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar deze bijzondere Esse probiotic gezichtsbehandeling? En hoe jouw huid ervan opknapt?

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!