DE SNELLE VERSIE

  1. Begonnen met Studio Schitter, om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.
  2. Vaak te vinden op Instagram met tips om jou te inspireren. Volg je al?
  3. Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Je mindset bepaalt ALLES.
  4. Gek op zelfontwikkeling en delen.

 


Korte Bio

Geboren (1981) en getogen in Bunschoten, 1.72 meter lang, ooit begonnen bij de ABN-AMRO bank, nu ondernemer, huidexpert, getrouwd en mama van Noah (2015) en Lizzy (2016)

 

 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

 

 

DE LANGE VERSIE

Ik ben Annemarie. Nog nét een millennial, zo noemen ze mijn soort. Ik hou van alle seizoenen, met een lichte voorkeur naar de winter. Ik ben gek op zelfontwikkeling én lasagne. Gevoelig en laad graag op in mijn eentje.

Van kinds af aan ben ik al een echte regeltante! Aan de keukentafel epileerde ik vroeger al de wenkbrauwen van mijn oma en vond ik het al leuk om haar een goed gevoel te geven.

Járen heb ik op kantoor gewerkt. ‘Gelukkig’ raakte ik mijn baan kwijt en ging ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste volgen. Eerst heb ik in de praktijk ervaring opgedaan. Al snel begon het te kriebelen. Ik wil je helpen met huidproblemen, zodat jij je weer goed voelt met een gezonde huid. Daarom ben ik 1 november 2018 begonnen met Studio Schitter.

 

Nu kan ik trainingen volgen, boeken lezen en elke dag meer leren om jou steeds beter advies te geven over rimpels, pigment en acne.

 

 

 

 

Sta op en Schitter

Deze tekst hoorde ik voor het eerst tijdens een cursus. Ik wist gelijk de naam voor mijn bedrijf. Schitter zegt natuurlijk al iets over het resultaat dat we willen; een stralende huid. Maar je mag ook van binnenuit schitteren! Je lichtje laten schijnen. En dat is nog het allermooiste, dat je van binnen én van buiten mag schitteren. Jesaja 60:1

Tot snel bij Studio Schitter!

 

 

Liefs, Annemarie

Meer over Studio Schitter Alle behandelingen

cenzaa-logo
partner-logo01
alpha-wit
pinnen-ja-graag-wit