DE SNELLE VERSIE

  1. Begonnen met Studio Schitter om jou te helpen het beste uit jezelf en je huid te halen.
  2. Vaak te vinden op Instagram.
  3. Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Je mindset bepaalt ALLES
  4. Gek op zelfontwikkeling en delen.

 


Korte Bio

Geboren (1981) en getogen in Bunschoten, 1.72 meter lang, ooit begonnen bij de ABN-AMRO bank, nu ondernemer, huidspecialist, mama van Noah (2015) en Lizzy (2016) en vrouw van Daniël

 

 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

 

 

DE LANGE VERSIE

Mijn naam is Annemarie en wil ALLES weten op het gebied van huidverbetering en zelfontwikkeling. Ik verdiep me elke dag in huidverbetering van binnenuit en deel alle kennis heel graag met jou!

 

Ik ben gek op alle seizoenen, met een lichte voorkeur naar de herfst. Heerlijk dat cocoonen! Van kinds af aan ben ik al een regeltante. Aan de keukentafel epileerde ik vroeger al de wenkbrauwen van mijn oma. Ook was ik altijd bezig met maskertjes en crèmes, terwijl vriendinnen dat maar onzin vonden. Maar ik had last van puistjes. Ik probeerde van alles, zonder blijvend resultaat.

Járen heb ik op kantoor gewerkt. ‘Gelukkig’ raakte ik mijn baan kwijt en ging ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste volgen. Eerst heb ik in praktijkervaring opgedaan. Al snel begon het te kriebelen. In elke vezel in mijn lijf voelde ik dat zelf moest opstaan om jou te helpen. Ik stelde het uit, want het was (nog) niet perfect. Niet op a-locatie, maar ‘gewoon’ aan huis. Dan wordt je toch niet serieus genomen? Ik had een schop onder mijn kont nodig.

 

Die kreeg ik tijdens de ALPHA cursus in maart 2018. Een onbekende vrouw gaf mij het vertrouwen. Begin! Start before you’e ready! Volgens haar ging ik veel vrouwen helpen en daar ben ik nu elke dag MEGA dankbaar voor. Ik weet waar je doorheen gaat en welke stappen je kan zetten om het beste uit jezelf en je huid te halen.

Sinds ik echt goed voor mezelf zorg en de lat niet meer zo hoog leg voel ik zo GOED!  En mijn huid is mooier dan ooit. Dat gun ik jou ook!

 

 

 

 

Sta op en Schitter

Deze tekst hoorde ik voor het eerst tijdens een cursus. Ik had een naam! Schitter zegt natuurlijk al iets over het resultaat dat we willen; een stralende huid. Maar je mag ook van binnenuit schitteren! Je lichtje laten schijnen. En dat is nog het allermooiste, dat je van binnen én van buiten mag schitteren. Jesaja 60:1

 

Liefs, Annemarie

Alle behandelingen

cenzaa-logo
partner-logo01
alpha-wit
pinnen-ja-graag-wit