DE SNELLE VERSIE

  1. Begonnen met Studio Schitter, om jou te helpen het beste uit jezelf en je huid te halen
  2. Vaak te vinden op Instagram met tips om jou te inspireren
  3. Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Je mindset bepaalt ALLES.
  4. Gek op zelfontwikkeling en delen.

 


Korte Bio

Geboren (1981) en getogen in Bunschoten, 1.72 meter lang, ooit begonnen bij de ABN-AMRO bank, nu ondernemer, huidexpert, mama van Noah (2015) en Lizzy (2016) en vrouw van Daniël

 

 

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

 

 

DE LANGE VERSIE

Ik ben Annemarie en wil graag ALLES weten op het gebied van huidverbetering en zelfontwikkeling. Soms een beetje te ambitieus. En dan rust ik weer met de gedachte dat niet alles een 10 hoeft te zijn.

Ik hou van alle seizoenen, met een lichte voorkeur naar de herfst. Ik ben gevoelig en hou van de momenten in mijn eentje.

Van kinds af aan ben ik al een echte regeltante! Aan de keukentafel epileerde ik vroeger al de wenkbrauwen van mijn oma. Ook was ik altijd al bezig met maskertjes en crèmes, terwijl vriendinnen dat maar onzin vonden. Misschien trok het meer omdat ik een “probleemhuid” had. Ik probeerde van alles, maar niks hielp.

 

Járen heb ik op kantoor gewerkt. ‘Gelukkig’ raakte ik mijn baan kwijt en ging ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste volgen. Eerst heb ik in de praktijk ervaring opgedaan. Al snel begon het te kriebelen. In elke vezel in mijn lijf voelde ik dat zelf moest opstaan om jou te helpen. Ik stelde het uit, want het was niet perfect. Niet op a-locatie, maar op zolder. Dan wordt je toch niet serieus genomen? Ik had eerst een schop onder mijn kont nodig.

 

Die kreeg ik tijdens de ALPHA cursus in maart 2018. Een onbekende vrouw gaf mij het vertrouwen. Begin! Begin voordat je klaar bent. Volgens haar ging ik veel vrouwen helpen en daar ben ik nu elke dag MEGA dankbaar voor. Ik weet waar je doorheen gaat en welke stappen je moet zetten om het beste uit jezelf en je huid te halen.

Sinds ik in mezelf investeer, goed voor mezelf en niet te streng voor mezelf ben, vlieg ik door het dak. En mijn huid is mooier dan ooit. Dat gun ik jou ook!

 

 

 

 

Sta op en Schitter

Deze tekst hoorde ik voor het eerst tijdens een cursus. Ik had een naam! Schitter zegt natuurlijk al iets over het resultaat dat we willen; een stralende huid. Maar je mag ook van binnenuit schitteren! Je lichtje laten schijnen. En dat is nog het allermooiste, dat je van binnen én van buiten mag schitteren. Jesaja 60:1

Zie ik jou snel?

 

 

Liefs, Annemarie

Meer over Studio Schitter Alle behandelingen

cenzaa-logo
partner-logo01
alpha-wit
pinnen-ja-graag-wit