Esse Skincare

Je huid is een ecosysteem. Esse bestaat om jouw huid weer op zo’n best te krijgen

Waarom Esse skincare?

Tijdens de behandelingen gebruik ik alleen producten van Esse skincare. Na jaren onderzoeken, uitproberen, vergelijken en uitpluizen sta ik 1000% achter Esse Skincare. We krijgen dagelijks veel slechte stofjes binnen, waar we op den duur allerlei klachten van krijgen. Ook via je huid.

Daarom ben ik heel kritisch naar ingrediënten gaan kijken.  Esse skincare is natuurlijk en biologisch, zonder troep. Het helpt je huid herstellen met prachtige resultaten. Esse is all you need.

Esse probiotic gezichtsbehandeling
Microbe Esse skincare

Kijk van Esse op huidverbetering

Esse skincare heeft een hele nieuwe kijk op de huid. De huid is een ecosysteem met cellen en microben (bacteriën, virussen, schimmels en gisten)

Een gezond microbioom is essentieel om je huid gezond te houden. Vanaf het begin in 2002 is Esse al goed bezig: gecertificeerd biologisch (Ecocert), vegan, proefdiervrij, fair trade en CO2 neutraal.

Natuurlijk zijn de producten van Esse ook vrij van parabenen, petrochemicaliën, minerale oliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. De conserveringsmiddelen die Esse gebruikt zijn van natuurlijke oorsprong. Dat moet ook wel, want anders zou het probiotica wat erin zit het niet overleven. En het je huid aantasten.

Door de producten van Esse Probiotic Skincare te gebruiken, verbetert ook jouw diversiteit van microben op je huid. Een gezond microbioom houdt ziekteverwekkers op afstand, vertraagt huidveroudering en vermindert huidontstekingen.

"Ik geloof niet in het beschadigen van de huid voor korte termijn resultaat. Huidverbetering is een leefstijl. Een marathon, geen sprint"

Waardoor beschadig het microbioom in deze tijd?

Onze leefwijze heeft een slechte invloed op ons microbioom. Schade aan ons microbioom wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld bewerkte voeding, antibiotica, uitlaatgassen, verkeerde huidverzorging, chloor in ons water, te schoon zijn, te veel binnen, te weinig contact met de natuur en keizersnedes.

 

Probiotic skincare
Verwilder je huid

Verwilder je huid

Gelukkig helpt Esse Skincare mee aan het herstel van de diversiteit van jouw microbioom. Ze creëren een omgeving die optimaal is om de biodiversiteit van microben (bacteriën, schimmels, virussen en gisten) op je huid te herstellen. Dit proces heet “verwildering”.

Hoe doet Esse dat? Door aan alle producten (levende) probiotica en prebiotica (voeding voor probiotica) en postbionica (neutraliseert ziekteverwekkers) toe te voegen. Hoe diverser jouw microbioom, hoe gezonder jouw huid. Laat je huid weer leven!

Esse certificeringen

Esse_certificeringen
  • Esse werkt sinds de  oprichting volgens standaard van Ecocert organic. Ecocert eist een bepaald minimum aan biologische percentages en verbieden ingrediënten die niet veilig of niet duurzaam zijn. Ze checken ook de plek waar de producten worden gemaakt en willen dat de ruwe ingrediënten helemaal traceerbaar zijn.

    Ecocert checkt ook de verpakkingen die Esse gebruikt. Ze bekijken of de materialen veilig en recyclebaar zijn voor de eindgebruiker en dat er niks met de producten kan gebeuren.

  • Producten van Esse worden niet getest op dieren en werken ook niet samen die dat wel doen. De producten worden getest op vrijwilligers. Ik wil wel! 🙂 

  • Esse is geaccrediteerd door The Vegan Society. Dat betekent dat er geen dierlijke producten in zitten. Ze geloven niet in het gebruik van dierlijke producten op welke manier dan ook in hun huidverzorging, ook geen bijenwas.

Ja, de producten en behandelingen van Esse skincare zijn geschikt voor alle huidcondities. Voor elk huidprobleem of huidwens is er een oplossing, zelfs voor de meest gevoelige huid. Esse helpt je huid weer in optimale conditie te brengen.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Nieuwsgierig naar Esse Skincare?

Heb je een vraag en benieuwd wat Esse Skincare voor jouw huid kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op. Je kan ook gelijk een start maken met de producten uit de shop!

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!