Wat leuk dat je de tijd neemt om meer over mij te lezen.

In 2017 kwam ik tot een inzicht dat mijn leven heeft veranderd! En waardoor ik erachter kwam wat mijn doel is, namelijk:

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen het beste uit hun huid en zichzelf te halen. Met als resultaat: een mooie gezonde huid en meer zelfvertrouwen.

Ik hoop dat ik je inspireer met mijn verhaal ♥

Het inzicht wat mijn leven veranderde…


Na een pittige periode besloot ik de cursus “TRUE YOU” te doen. Deze cursus was achteraf gezien de eerste stap naar Studio Schitter. Toen kwam mijn eerste inzicht: Ik zorgde en luisterde helemaal niet goed voor mezelf, waardoor ik verkeerde keuzes maakte en op de automatische piloot leefde. Ik begon met zelfontwikkeling en ben nu een compleet ander mens.

 

Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts, your life will start to change.

Waar ik vandaan kom..

Ik ben Annemarie en geboren en getogen in Bunschoten. De oudste in een gezin met 3 kinderen. Mijn ouders hadden een eigen vishandel en er werd altijd hard gewerkt. Ik denk dat hierdoor mijn natuurlijke lat ook hoog ligt.

Als meisje was ik avontuurlijk en zorgzaam. Ik had een eigen pony en wilde perse naar de middelbare school in de grote stad. De wijde wereld in.

Ik epileerde de wenkbrauwen van mijn oma aan de keukentafel en maakte haar haar netjes. Biologie was mijn lievelingsvak en vond alle lichaamsprocessen toen al reuze interessant.

Stiekem wist ik wel wat mijn passie was en toch belande ik op kantoor.


Van overleven naar huidspecialist met een missie
Pas in 2013 (toen ik 32 was) ging het roer om en deed ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste. In de praktijk kwam ik er gelijk achter dat ik zelf een salon moest openen. In mijn hoofd was ik allemaal plannen aan het maken voor een eigen onderneming. Want ik wist dat het beter kon. Waar anderen stoppen, ga ik verder!

 

1 november begon het avontuur met Studio Schitter. Nu kan ik me niet voorstellen dat ik ooit wat anders heb gedaan. Het voelt als mijn roeping! Zo dankbaar om elke dag vrouwen én mannen te helpen met huidklachten, meer zelfvertrouwen en een mooie huid!

Totaalaanpak 

Ik voelde dat ik meer te bieden had en specialiseerde me in huidverbetering van binnenuit. Voor mooie en blijvende resultaten moet alles kloppen. De juiste producten, behandelingen én leefstijl. Huidklachten zoals: acne, eczeem, rosacea en pigment? Vlekkerige huid of huidverjonging? Door aanpassingen in voeding, leefstijl, supplementen en juiste huidverzorging zit je straks letterlijk en figuurlijk beter in je vel. 

Tijd voor iets luchtigs…

Ik ben een mega optimist en kwebbel graag. Het lukt me steeds beter om écht goed voor mezelf te zorgen, grenzen aan te geven en te genieten van nu. Er is niks leukers om ook andere vrouwen te helpen! 

Mijn manier van ondernemen: gewoon doen. optimaliseren en doorgaan. Je hoeft niet alles in 1x goed te doen. Het belangrijkste is dat je start en met kleine stapjes kom je er ook.

 

Even wat nutteloze weetjes over mij:

  • Mama van een zoontje Noah (2015) en dochtertje Lizzy (2016) en getrouwd met Daniël
  • De avond uurtjes geniet ik erg van en ga vaak te laat naar bed, daar heb ik elke ochtend spijt van
  • Laat me niet los in de Hema, want dan kom ik thuis met mandje notitieboekjes. Die gebruik ik dagelijks om alle ideeën in op te schrijven. Dan is het uit mijn hoofd, heerlijk.
  • Ik voel me het fijnst in het bos! Mijn lievelingskleur is, je raad het al: groen
  • Alles wat met huidverzorging te maken heeft, I love it! Het hele leger van Alpha-H staat in mijn badkamer, ik moet het toch testen? 🙂

Genoeg over mij, wie ben jij?

Leuk als je mijn verhaal hebt gelezen. Je hebt nu een goed beeld van wie ik ben en waar ik voor sta.

Vertel, waar loop jij tegenaan? Wat maakt je onzeker als je in de spiegel kijkt?

Wat wil je anders zien? Hoe ziet jouw droomhuid eruit?

Ik daag je uit om in actie te komen en contact op te nemen. De enige manier om je huid te verbeteren is door actie te nemen en gebruik te maken van de kansen die er op je pad komen. Dit is zo’n kans!

 

Wil je vrijblijvend kennismaken? Stuur mij dan een mail naar info@beautystudioschitter.nl 

 

Liefs, Annemarie

 

Afspraak & contact