Wat leuk dat je de tijd neemt om meer over mij te lezen.

 

Begin 2018 kwam ik tot een inzicht dat mijn leven compleet heeft veranderd! En waardoor ik erachter kwam wat mijn doel is, namelijk:

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om van BINNEN en van BUITEN te stralen. Je mooi en fit voelen met een gezonde huid.

 Ik hoop dat ik je inspireer met mijn verhaal ♥

 

 

 

Het inzicht wat mijn leven veranderde…

Tijdens en na een behoorlijk pittige periode besloot ik de cursus “TRUE YOU” te doen. Deze cursus was achteraf gezien de eerste stap naar de waarheid. Toen kwam mijn eerste inzicht: Ik was de leugens gaan geloven, waardoor ik mezelf steeds slechter ging voelen. Ik ben geliefd, waar ik ook vandaan kom en wat ik ook gedaan heb. Herkenning en liefde overviel me en mijn reis begon.

 

Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts, your life will start to change.

 

Waar ik vandaan kom..

Ik ben geboren en getogen in Bunschoten. De oudste in een gezin met 3 kinderen. Mijn ouders hadden een eigen vishandel en er werd altijd hard gewerkt. Ik denk dat hierdoor mijn lat ook hoog ligt. Want stilzitten is nog steeds lastig voor mij.

Als meisje was ik een avontuurlijk en zorgzaam kind. Ik had een eigen pony en wilde perse naar de middelbare school in de stad. Uitspraken van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” daar kon ik mij wel in vinden.

Ik epileerde de wenkbrauwen van mijn oma aan de keukentafel en maakte haar haar netjes. Biologie was mijn lievelingsvak op de Mavo en vond de werking van het lichaam toen al reuze interessant.

Toch belande ik op kantoor. Járen deed ik waar ik doodongelukkig van werd. Ik raakte mezelf volledig kwijt. Wie was ik nou?

 

 

Carriereswitch

Pas in 2013 (toen ik 32 was) zag ik de kans om het roer om te gooien en ben ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan volgen. Ik nam daarna een nieuwe baan in een salon. In elke vezel in mijn lijf voelde ik dat zelf moest opstaan om jou te gaan helpen. En in mijn hoofd was ik allemaal plannen aan het maken voor een eigen onderneming.

 

Alpha

Begin 2018 deed ik samen met mijn man de Alpha cursus. Ik krijg nog steeds een warme gevoel als ik daaraan terugdenk. Een onbekende vrouw gaf mij zoveel vertrouwen. Begin! Je gaat veel vrouwen helpen en daar ben ik nu elke dag MEGA dankbaar voor. Ik weet waar je doorheen gaat en welke stappen je kan zetten om het beste uit jezelf en je huid te halen.

 

Nieuw begin

Sinds ik de lat niet meer zo hoog leg voel ik me zoveel beter! Ik leef steeds meer in dankbaarheid en focus constant op de dingen die wél mogelijk zijn. Mijn huid was altijd onrustig. Rommelde zelf wat aan en ging wel eens naar een schoonheidsspecialiste. Pas toen ik op alle fronten goed voor mezelf ging zorgen kreeg ik rust en dat zag je ook aan mijn huid. Dat gun ik jou ook!

 

Van doelloos naar huidspecialist met een missie

1 november 2018 begon het avontuur als zelfstandige ondernemer. Binnen enkele maanden had ik al 25 (blije) klanten die ik hielp met huidklachten en tijd voor zichzelf. Ik voelde dat ik meer te bieden had en verdiepte me steeds meer in voeding, supplementen en de werking van ons lichaam. Elke dag ben ik bezig om mijn kennis te verdiepen. Ik volg bijna maandelijks een training of webinar over huidverbetering van binnenuit. Natuurlijk kan je met de juiste producten en behandelingen al hele mooie resultaten krijgen. Door de totaalaanpak zie je pas echt mooie resultaten en een groot ander voordeel: Je voelt je ook gezond en fit.

 

Totaalaanpak 

Komen je huidklachten zoals: acne, eczeem, rosacea en pigment steeds terug? Wil je op een natuurlijke manier je rimpels voorkomen of verminderen? Door aanpassingen in voeding, leefstijl, supplementen en/of juiste huidverzorging help ik je graag je huid weer in balans te krijgen en de beste versie van jezelf te worden. Zodat jij kan zijn, zoals je wilt zijn.

 

 

 

 

Waarom de naam Schitter?

Schitter zegt natuurlijk al iets over het resultaat dat we willen; een stralende huid. Maar je mag ook van binnenuit schitteren! Je lichtje laten schijnen. En dat is nog het allermooiste, dat je van binnen én van buiten mag schitteren. En het daar mag geven aan anderen. Jesaja 60:1

 

Dit was best een serieus verhaal, dus tijd voor iets luchtigs…

Ik ben namelijk een mega optimist en kwebbel graag. Je hoort mij ook niet zo snel zeggen: dat kan ik niet. (Pippi Langkous) wel de laatste tijd steeds meer; dat wil ik niet. Dat komt omdat ik heb geleerd dat ik tijd voor mezelf nodig heb. Mijn manier van ondernemen: gewoon doen. optimaliseren en doorgaan. Inmiddels help ik al 100 mensen het beste uit zichzelf te halen. Je hoeft niet alles in 1x goed te doen. Het belangrijkste is dat je start en met kleine stapjes kom je er ook. Look at me!

 

Liefs, Annemarie

 

Alle behandelingen

cenzaa-logo
partner-logo01
alpha-wit
pinnen-ja-graag-wit