Orthomoleculair advies

Ontdek de weg naar een stralende huid en een gezond lichaam: Transformeer je leven met de orthomoleculaire consulten en zeg vaarwel tegen acne, rosacea, eczeem en een gevoelige huid. Herstel je darmgezondheid en hormonale balans voor blijvende resultaten!”

Orthomoleculair consult

Misschien herken je een of meerdere punten?

Ben je het zat om dagelijks te worstelen met hardnekkige huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem of een gevoelige huid? Heb je misschien ook te maken met darmproblemen of een hormonale disbalans? Dan ben je niet alleen. Veel mensen ervaren deze problemen en het is tijd om een einde te maken aan de constante strijd en je zelfvertrouwen terug te winnen.

 • Elke ochtend word je geconfronteerd met die vervelende puistjes en onzuiverheden in je gezicht. Ze lijken altijd op het slechtst mogelijke moment op te duiken, waardoor je je onzeker voelt. Het kan frustrerend zijn om keer op keer te investeren in dure producten die beloven je acne te behandelen, maar uiteindelijk weinig resultaat leveren.
 • De constante roodheid, ontstekingen en irritatie van rosacea kunnen een grote invloed hebben op je dagelijks leven. Je vermijdt misschien sociale situaties en voelt je zelfbewust wanneer je gezicht weer eens in vuur en vlam staat. Het vinden van een effectieve oplossing lijkt onmogelijk te zijn.
 • Het voortdurende gevecht tegen de jeuk, schilfering en pijn van eczeem kan uitputtend zijn. Je verlangt naar een moment van verlichting, maar traditionele behandelingen lijken alleen maar tijdelijke verlichting te bieden of te verergeren. Dweilen met de kraan open.
 • Het hebben van een gevoelige huid betekent dat je voortdurend moet oppassen met welke producten je gebruikt en welke omgevingsfactoren je blootstelt. Zelfs de kleinste irritatie kan leiden tot roodheid, zwelling en ongemak. Het lijkt misschien alsof je nooit zorgeloos van het leven kunt genieten zonder je zorgen te maken over de reactie van je huid.
 • Je huid is een weerspiegeling van je innerlijke gezondheid, en darmproblemen of hormonale disbalans kunnen een grote rol spelen bij het ontstaan van huidproblemen. Het kan frustrerend zijn om te ontdekken dat traditionele behandelingen alleen de symptomen aanpakken, zonder de onderliggende oorzaak aan te pakken.
Gezonde voeding, gezonde huid

Stel je eens voor...

 • dat je ‘s ochtends wakker wordt en vol zelfvertrouwen in de spiegel kijkt. Je gezicht straalt van een gezonde gloed, vrij van acne, rosacea, eczeem of gevoeligheid waar je voorheen mee worstelde. Het voelt als een droom die werkelijkheid is geworden!
 • dat je zonder aarzeling de dag tegemoet gaat, wetende dat je huid er stralend uitziet en volledig in balans is. Je voelt je niet langer belemmerd door onzekerheden over je uiterlijk. In plaats daarvan geniet je van bewonderende blikken en complimenten die je zelfvertrouwen versterken.
 • dat je volop kunt genieten van alle kleine dingen in het leven zonder je zorgen te maken over je huid. Je kunt zorgeloos de frisse ochtendlucht inademen, je gezicht in de zon laten baden en jezelf volledig onderdompelen in de wereld om je heen. 
 • Stel je voor dat je eindelijk de oplossing hebt gevonden waar je al zo lang naar verlangt. Een oplossing die niet alleen je huidproblemen aanpakt, maar ook je zelfvertrouwen herstelt, je gezondheid verbetert en je meer kan genieten van alles.

Dit is niet zomaar een droom; het is een mogelijkheid die binnen handbereik ligt.

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

Wat kan je verwachten?

 • Persoonlijke aanpak: Geen twee mensen zijn hetzelfde. Het advies is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Samen duiken we diep in jouw specifieke situatie en stellen we een plan op dat precies past bij wat jouw huid en lichaam nodig hebben.

 • Voedingswijsheid: Voeding speelt een cruciale rol bij het verbeteren van je huidconditie. Met mijn begeleiding krijg je inzicht in welke voeding je kunt eten om je huid te voeden en welke je beter kunt laten staan. Je krijgt een duidelijk en eenvoudig te volgen voedingsplan dat je helpt om keuzes te maken en voeding te gebruiken als een krachtig wapen tegen huidproblemen.

 • Doelgerichte supplementen: Soms heeft je lichaam extra ondersteuning nodig om de voedingsstoffen binnen te krijgen die je huid of darm nodig heeft. Je krijgt advies over welke supplementen het beste bij jouw specifieke situatie passen. We werken alleen met hoogwaardige supplementen die effectief zijn en zorgvuldig zijn samengesteld om jouw huid te ondersteunen en te verbeteren.

 • Weg met twijfel: Ik begrijp dat het verwarrend kan zijn om door de overvloed aan informatie over huidverzorging en voeding te navigeren. Ik help je om de ruis te filteren en geef je heldere richtlijnen, zodat je niet langer hoeft te twijfelen over wat goed is voor jouw huid en gezondheid. Met de begeleiding zul je vertrouwen krijgen in de keuzes die je maakt.

Orthomoleculair advies

VIP-huid-traject 8 weken

Intensieve 1 op 1 begeleiding op het gebied van voeding, leefstijl, huidverzorging, hormonen, stress en beweging
399 Maandelijks
 • Uitgebreide vragenlijst via de mail
 • Intakegesprek en gezichtsbehandeling in Bunschoten
 • 4 vervolg consulten waarvan 2 x gezichtsbehandeling
 • Persoonlijke voedingsadviezen met uitleg
 • Persoonlijke leefstijladviezen met uitleg
 • Persoonlijke supplementen adviezen
 • Persoonlijk huidverzorgingsadvies
 • Jouw persoonlijke e-guid met: al jouw adviezen bij elkaar + boodschappenlijstje
 • Onbeperkt vragen stellen en jouw hart luchten tijdens het traject
 • Een luistert oor + eigen ervaringen + tips & tricks + persoonlijke aandacht
 • 10% korting op huidverzorging tijdens het traject
Nieuw

Meet & Treat + orthomoleculair advies

Facial + persoonlijk voeding- en leefstijladvies.
99 Maandelijks
 • Uitgebreide vragenlijst via de mail
 • Intakegesprek en gezichtsbehandeling
 • Stel al jouw vragen over voeding en leefstijl
 • Persoonlijke voedingsadviezen met uitleg
 • Persoonlijk supplementenadvies met uitleg
 • Persoonlijke e-guid met alle besproken adviezen bij elkaar
 • Persoonlijk huidverzorgingsadvies

Los orthomoleculair consult

Duidelijke richtlijnen om je huid van binnenuit te verbeteren. Zo kan je zelf aan de slag met de juiste voeding en leefstijltips.
79 Maandelijks
 • Uitgebreide vragenlijst via de mail
 • (online) consult van 60 minuten
 • Stel al jouw vragen over voeding en leefstijl
 • Tips & tricks om je huid, darmen en hormonen in balans te krijgen
 • Persoonlijke voedingsadviezen met uitleg
 • Persoonlijk supplementenadvies met uitleg
 • Persoonlijke e-guid met alle besproken adviezen bij elkaar
 • Persoonlijk huidverzorgingsadvies

Hoe gaat een VIP-Huid traject?

Intake

Het traject begint met een uitgebreide vragenlijst die per e-mail wordt verstuurd zodra je aanvraag is bevestigd. Tijdens het intakegesprek in Bunschoten zullen we al je klachten, vragen en doelen bespreken, en ontvang je ook basisadvies. Er is geen onderwerp waarvoor je je hoeft te schamen, want alles kan besproken worden zonder taboes.

Persoonlijk orthomoleculair adviesplan

Na onze intake-sessie zal ik een op maat gemaakt orthomoleculair adviesplan voor je samenstellen. Je ontvangt het eerste deel van dit plan binnen twee weken na ons gesprek via e-mail. In dit deel staan persoonlijke adviezen over voeding en leefstijl. Na elk vervolgconsult krijg je een aanvullende update. Stap voor stap, zodat het niet overweldigend wordt.

Vervolgafspraken

Bij onze follow-up afspraken (na 3 weken) praten we bij over jouw vooruitgang, beantwoord ik al jouw verzamelde vragen en bespreken we eventuele obstakels waar je tegenaan loopt. Indien nodig, zullen we het behandelplan een beetje aanpassen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

Na jouw traject

Heb jij meer kennis over jouw lichaam en welke voeding het beste bij jou past. Hopelijk zijn veel van jouw huidproblemen verminderd en ben je nu in staat om zelfstandig vooruit te gaan met alle adviezen en informatie die je hebt opgedaan.

Naast het verbeteren van je huid zul je ook merken dat je minder last hebt van moodswings, darmproblemen en vermoeidheidsklachten. Je hebt nu jouw eigen persoonlijk plan waar je altijd op kunt terugvallen. Dit geeft je een gevoel van rust. 

Na het traject kun je jouw resultaat vasthouden en genieten van een welverdiend moment voor je jezelf door elke 6-8 weken een gezichtsbehandeling te plannen, die naast ontspanning ook je huid verbetert

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!
review acne
Richelle Akster

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Het is goed om eerst even kennis te maken met elkaar. In een gratis (online) gesprek van ongeveer 20 minuten bespreken we jouw hulpvragen en kijken we of ik jou verder kan helpen (tijdens dit gesprek geef ik geen persoonlijke adviezen) Je bent hierna niets verplicht. Je mag ook jouw vragen stellen via het contactformulier.

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!