Gezichtsbehandelingen

Voor elke huidwens of huidprobleem is er een oplossing. Ook voor jou! 

Gezichtsbehandelingen zorgen ervoor dat je nu, maar ook als je ouder wordt nog een mooie huid hebt. Als je goed voor je binnen en buitenkant zorgt zal je merken dat je huid, maar ook je mind in balans komt. Dat is ook mijn doel: dat je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zit. Meer zelfvertrouwen met een mooie, stralende huid.

Meet & Treat

Bij elke nieuwe klant beginnen we met deze behandeling. Je kan kennismaken met Annemarie en ervaren hoe de producten op je huid aanvoelen.
We bespreken je wensen, van huidverbetering tot ontspanning en kijken hoe je huidconditie is op dit moment. Je krijgt een behandelplan en productadvies voor thuis.
Lees meer over deze behandeling bij eerste afspraak

Alpha-H Treatment

Deze behandeling gaat een stapje verder dan Meet&Treat. Je huid krijgt precies wat ze nodig heeft en zal na deze behandeling voelbaar verbeteren. Je stapt met een stralende huid weer naar buiten.

Glow Treatment

Tijdens deze behandeling gebruiken we Liquid Gold producten van Alpha-H. Perfect voor een mega stralende huid en huidoppepper. Kan ook in de zomerperiode.

Cenzaa treatments

Heb je verder weinig huidproblemen en meer behoefte aan ontspanning? Kies dan Cenzaa Relax (60 minuten) of Cenzaa Moments (90 minuten)

“Annemarie heeft een grote liefde voor het vak en dat is aan alles te merken. De sfeer. de aandacht. de producten, het advies en zeker ook haar oog voor detail. Ik ben fan!”
~ Daniëlle

Acne behandeling

Als je last hebt van Acne is er een speciale acne behandeling. Deze plannen we in na de ‘Meet & Treat”
Door de totaalaanpak hoef je niet langer met acne rond te lopen. Ik help je graag met een mooie, gezonde huid.
Lees meer over acne behandelingen 

Alles op een rij