Gezichtsbehandelingen

Voor elke huidwens of huidprobleem is er een oplossing. Ook voor jou! 

Gezichtsbehandelingen zorgen ervoor dat je nu, maar ook als je ouder wordt nog een mooie huid hebt. Als je goed voor je binnen en buitenkant zorgt zal je merken dat je huid, maar ook je mind in balans komt. Dat is ook mijn doel: dat je letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zit. Meer zelfvertrouwen met een gezonde, stralende huid.

Meet & Treat

Bij elke nieuwe klant beginnen we met deze behandeling. Je kan kennismaken met Annemarie, de sfeer proeven en de producten ervaren op je huid.

We bespreken je wensen en kijken hoe je huidconditie op dit moment is. Intensieve huidverbetering of meer toe aan ontspanning?
Lees meer over deze behandeling bij eerste afspraak

Schitter Treatment

Complete gezichtsbehandeling van 60 minuten. Je huid krijgt precies wat ze nodig heeft om mooi en gezond te blijven. We gebruiken de producten waar je huid nu behoefte aan heeft. Altijd inclusief reiniging, dieptereiniging, masker en wenkbrauwen.

Glow Treatment

Tijdens deze behandeling gebruiken we Liquid Gold producten van Alpha-H. Perfect voor een mega stralende huid en huidoppepper. Kan ook in de zomerperiode. Inclusief passend ampul en wenkbrauwen!

Schitter Relax Treatments

Heb je verder weinig huidproblemen en meer behoefte aan ontspanning? Kies dan Schitter Relax (60 minuten) of Schitter Moments (90 minuten)

“Annemarie heeft een grote liefde voor het vak en dat is aan alles te merken. De sfeer. de aandacht. de producten, het advies en zeker ook haar oog voor detail. Ik ben fan!”
~ Daniëlle

Acne behandeling

Als je last hebt van Acne is er een speciale acne behandeling. Deze plannen we in na de ‘Meet & Treat”
Door de totaalaanpak hoef je niet langer met acne rond te lopen. Ik help je graag met een mooie, gezonde huid.
Lees meer over acne behandelingen 

Alles op een rij