Logo

Huidveroudering

Ik help je om het huidverouderingsproces op een natuurlijke manier te vertragen, zodat je zo lang mogelijk een gezonde, frisse en jeugdige uitstraling houdt.

Huidveroudering door externe factoren

Je kijkt in de spiegel en je ziet nu echt dat je huid ouder wordt. Je huid wordt wat slapper en je krijgt rimpeltjes. Het is een natuurlijk proces en het hoort erbij. Gelukkig kan je het verouderingsproces ontzettend vertragen. Want 80% komt door externe factoren zoals voeding, leefstijl en agressieve huidverzorging.

Acne behandeling

Anti Age Facials

Op je huid leven bacteriën, virussen en gisten. Als dit micribioom niet in balans is kan je huidbarriere verzwakken en je huid sneller verouderen. Tijdens de behandelingen zetten we je huid aan om meer collageen te maken, zonder huid belastende ingrediënten.

Esse Bindweefsel
Facial

Esse Priobiotic
Facial

Microneedling

Microneedling met Dermapen 4 is huidverbetering van de bovenste plank. Met weinig hersteltijd.

Je huid vernieuwt zich ongeveer elke 30 dagen. Voor verbetering kan je starten in kuurverband en voor onderhoud om de 4 tot 6 weken. We kijken dan gelijk of je nog de juiste producten gebruikt, je huid krijgt een flinke boost en jij gelijk een heerlijk ontspannen moment voor jezelf.

Je krijgt een uitgebreid huidverzorgingsadvies, speciaal op jouw huid afgestemd. Je gebruikt voor huidverbetering de geadviseerde producten van Esse uit de salon. 

Door dagelijks de juiste producten te gebruiken blijft je huid in topconditie. Verminderen pigmentvlekjes en lijntjes en houdt jij je frisse look.

We kunnen het verouderingsproces helaas niet stoppen, maar wel vertragen. Hoe eerder, hoe beter. De behandelingen zijn gericht om huidveroudering te voorkomen en je huid in goede conditie te krijgen en te houden.

De salonbehandelingen zorgen ervoor dat je huid zich gezond en snel vernieuwt. Je huid wordt aangezet om collageen aan te maken, zodat je huid er zo lang mogelijk soepel en stevig uitziet.

Het is lastig om diepe rimpels aan te pakken. Bestaande rimpels kunnen we wel verzachten. Collageen van Sckin nutrition helpt je huid mooi en jong te houden. Die kan je vinden in de webshop.

Naast salonbehandelingen en huidverzorging kijk ik graag met je mee hoe we huidveroudering ook van binnenuit kunnen vertragen.

We kijken naar jouw externe factoren en wat je misschien kan aanpassen in je dagelijkse leven. We kijken samen naar een manier die voor jou fijn is en en wat goed te doen is. Kleine veranderingen maken het grootste verschil. Want dat houden we vol.

De eerste stap is altijd je huid in optimale conditie brengen. Als je voor de eerste keer komt, plan dan hier “je eerste afspraak

Vooraf krijg je wat vragen via de mail en bespreken we samen welke behandeling voor jou het beste is. Microneelding met Dermapen 4 is in mijn salon een veelgebruikte behandeling om huidveroudering tegen te gaan. 

Voeding en leefstijl hebben een grote invloed op het verouderingsproces. Niet alleen voor je huid, maar belangrijk voor alle cellen in je lijf.

  • Vermijd suikers. Suikers hechten zich aan collageen in je huid. En daardoor verharden en beschadigen. Je huid wordt slapper.
  • Slaap minimaal 7 of 8 uur. De eerste 4 uur zijn heel belangrijk voor herstel.
  • Kijk waar je onnodig stress van krijgt en probeer dat te veranderen.
  • Smeer niet zomaar alles op je huid. Veel huidverzorging zit vol huid belastende ingrediënten, die je huid onnodig snel verouderen. Ik help je graag met de juiste huidverzorging om je huid goed te ondersteunen.
  • Beweeg elke dag een half uur intensief. Een goede doorbloeding zorgt voor meer aanvoer voedingsstoffen in je huid en helpt met afvoeren van afvalstoffen. 
  • Eet veel kleur en gevarieerd. Anti-oxidanten zorgen ervoor dat schadelijke vrije-radicalen worden opgeruimd en helpen je huid en lijf gezond te houden. Eet 2x per dag groenten, bijvoorbeeld bij de lunch.
  • Drink elke dag ongeveer 1,5 liter water of kruidenthee.
  • Stop met roken! Roken is funest voor je huid én gezondheid. Het vreet alle voedingstoffen weg en veroudert je huid enorm.
  • Ga nooit onder de zonnebank. Een bleke kleur komt vaak door vitaminegebrek. Een wollen trui of een warm bad is ook warm en een mooie foundation van Esse geeft je huid nét die mooie glow die je zoekt. 😉

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Lieve woorden

5/5
Al 4 jaar kom ik elke 6 weken bij Annemarie in haar mooie salon. Mijn huid is zo verbetert! Minder rimpels. En zelfs mijn vriendinnen vielen het na korte tijd op dat mijn huid zo straalde. Ik gebruik ook de producten voor thuis. Daarnaast is Annemarie een gezellige vrouw met een hele goede smaak, tot de volgende keer!
Review huidveroudering
Carolien van de Kemp

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar deze huidverbeterende behandelingen en totaalaanpak? En wat het voor jouw huid en energie doet?

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!