Logo

Pigment

Een egale huid is vaak het eerste wat je wil. Je huid ziet er jonger en frisser uit.

Een egale frisse huid

Pigmentvlekken komen ontzettend vaak voor. Bijna iedereen krijgt ze vroeg of laat. Hyperpigmentatie is een vorm van inflammatie. Een vorm van ontsteking doordat je huid op de een of andere manier is beschadigd.

Pigment Facial

Pigment Facial

Pigmentvlekken kunnen erg storend zijn en ik begrijp dat je hier vanaf wil. Het zou fijn zijn als je zonder make-up de deur uit kan, met een egalere huid. Door de juiste skincare thuis en deze Pigment Facial herstelt je huid en komt hij tot rust. Je zal zien dat pigment langzaam minder wordt.

Esse Pigment Facial

5/5

Huidverbeterende gezichtsbehandeling die verschillende vormen van hyperpigmentatie zoals zonneschade, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekjes en vlekjes die je hebt overgehouden na een pukkel te verminderen.

Pigment kan ontstaan doordat je huidbarriere verzwakt is. Als je huid niet optimaal functioneert kan je huid onder invloed van hormonen, teveel zon of agressieve huidverzorging teveel pigment aanmaken.

Gemiddeld elke 6 weken. Dit bespreken we als je hier de eerste keer bent. We kijken wat het beste bij jouw huid en situatie past.

 

Je krijgt een uitgebreid huidverzorgingsadvies, speciaal op jouw huid afgestemd. Je gebruikt dus alleen de geadviseerde producten uit de salon. Alleen op die manier krijgen we je huid weer in balans en zal pigment verminderen.

Bijwerken van je wenkbrauwen is inbegrepen! Verven of waxen bovenlip kan je erbij boeken. 

1 add on – €10
2 add on – €15

Als je voor de eerste keer in de praktijk komt beginnen we met de Meet & Treat. Je krijgt dan een behandeling op maat en kijken we samen welke vervolgbehandeling het beste bij jou past.

Microneedling is ook een veel geboekte behandeling bij pigment.

Het doel van de behandelingen is je huid weer in balans krijgen en houden. Maar dat kan ik niet alleen!

Om het resultaat te bereiken en vast te houden is het belangrijk dat jij ook thuis de geadviseerde producten gebruikt. Een groot deel van je huidverbetering doe je zelf. Je dagelijkse huidverzorging samen met voeding en leefstijl zorgen samen voor een gezonde binnen- en buitenkant.

Pigmentverstoringen is een van de lastigste dingen om aan te pakken bij huidverbetering. Deze behandeling helpt ondersteunend en voorkomt nieuw pigment. Verwacht niet dat heftig pigment helemaal verdwijnt. Al kan het per persoon verschillen. Zelf ben ik gevoelig voor pigment en is het praktisch weg, je moet goed kijken.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar deze Pigment Facial? En wat de totaalaanpak voor jouw huid en gezondheid kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!