Logo

Eczeem / Rosacea

Loop je al een tijdje rond met een gevoelige rode huid? Die het zichtbaar moeilijk heeft? Laat mij je helpen je huid weer gezond en comfortabel te krijgen

Misschien herken je het wel?

Zo frustrerend. Je probeert je huid goed te verzorgen en soms lijkt het wat beter te gaan. Maar je huid blijft gevoelig en rood. Helemaal als het wat kouder wordt buiten.

Je huid verbeteren is een leefstijl.  Ik help je graag met een stukje voeding, welke supplementen je kan gebruiken en heel belangrijk, welke huidverzorging je nodig hebt. Zodat je beter in je vel zit met een mooie huid!

Acne behandeling

Behandelingen gevoelige huid

Je huid is het eerste wat je ziet als je in de spiegel kijkt. Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk een rustige, stralende huid ziet en gewoon de deur uitstapt zonder je af te vragen hoe je huid eruit ziet?

Meer rust en balans in je huid en leven. Zet jij de eerste stap?

Esse Calm facial

Facial met focus op het in balans brengen van je huid. Door je huidbarriere te versterken en je huid tot rust te brengen met pre- en probiotica.

Probiotic Facial+

Deze luxe facial staat in het teken van jouw microbioom. In de behandeling staat probiotica centraal.
Na een reiniging en peeling krijg je een dieptereiniging. Nu is het tijd voor een heel bijzonder serum. Dit serum bevat meer dan 5 miljard levende probiotische micro-organismen. Daarover komt een kalmerend bio-algenaatmasker. Deze sluit de huid af zodat het serum diep in de huid kan dringen. 
 We sluiten af met een heerlijke massage van je nek, hals en décolleté. En een uitgebreid advies op maat voor jouw huid.

Gemiddeld kom je elke 6 weken voor een gezichtsbehandeling. Als je hier voor de eerste keer bent kijken we wat het beste bij jouw wensen en situatie past.

Je krijgt een uitgebreid huidverzorgingsadvies, speciaal op jouw huid afgestemd. Je gebruikt dus alleen de geadviseerde producten uit de salon. Op die manier krijgen we je huid weer in balans en komt de rust terug in je huid. Het echte werk gebeurt thuis.

Bijwerken van je wenkbrauwen is inbegrepen! Verven of waxen bovenlip kan je erbij boeken. 

1 add on – €10
2 add on – €15

Als je voor de eerste keer in de praktijk komt beginnen we met de Meet & Treat. Je krijgt dan een behandeling op maat en kijken we samen welke vervolgbehandeling het beste bij jou past.

Het kan zijn dat je huid al goed hersteld met de producten thuis en dat bijvoorbeeld een relax behandeling behandeling afgestemd op jouw huid al heel goed resultaat geeft.

Het doel van de behandelingen is je huid weer in balans krijgen en houden. Maar dat kan ik niet alleen!

Om het resultaat te bereiken en vast te houden is het belangrijk dat jij ook thuis de geadviseerde producten gebruikt. Een groot deel van je huidverbetering doe je zelf. Je dagelijkse huidverzorging samen met voeding en leefstijl zorgen samen voor een gezonde binnen- en buitenkant.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!
review acne
Richelle Akster

Voor en Na foto's

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar deze behandelingen? En wat probiotica voor jouw huid kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!