Logo

Acne

Heb jij ook last van acne? Laat mij je helpen om je huid weer onder controle te krijgen. Op een andere manier dan je misschien bent gewend, alleen nu wél met resultaat.

Doei acne, hallo gezonde huid

Zo frustrerend. Je huid blijft onrustig. Je houdt last van puistjes en vervelende ontstekingen. Ook op volwassen leeftijd komt het steeds vaker voor. Puistjes horen er niet bij. En je kan er vanaf komen! Ook als je al van alles hebt geprobeerd.

Je huid verbeteren is een leefstijl. Ik help je graag met voeding, supplementen, huidverzorging en behandelingen. Zodat je weer lekker in je vel zit met een mooie huid!

Acne behandeling

Acne Facial

Je huid is het eerste wat je ziet als je in de spiegel kijkt. Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk een rustige, stralende huid ziet in plaats van jezelf te verstoppen achter een laag make-up?

Hoe zou het zijn als je meer rust en balans in je huid en leven krijgt. Zet jij de eerste stap?

VIP Acne traject

5/5

Dit traject is wat voor jou als je een stok achter de deur nodig hebt. Als je samen met mij aan de slag wil om je huid en gezondheid grondig te verbeteren en precies wil weten hoe je dat kan bereiken.

Esse Acne Facial

Een diep reinigende en toch milde aanpak om ontstekingen te verminderen. Tijdens de behandeling zetten we ook een hooggedoseerde ampul in, met pre- en probiotica, salicylzuur, tea tree olie en niacinamide.

Er zitten overal op je huid talgklieren. Op je gezicht en rug zitten er meer dan de rest van je lichaam. Talg is nodig om je huid soepel en gezond te houden. Door allerlei oorzaken, zoals voeding, stress, disbalans hormonen, verkeerde huidverzorging en leefstijl kunnen o.a. het microtoom uit balans raken, de talgklieren te veel talg aanmaken en gaan verstoppen. 

Wil je een grondige totaalaanpak met gezichtsbehandelingen, effectieve huidverzorging, supplementen en orthomoleculair advies voor voeding en leefstijl? Kies dan voor het VIP Acne traject! 

Je krijgt een uitgebreid huidverzorgingsadvies, speciaal op jouw huid afgestemd. Je gebuikt de geadviseerde producten uit de salon. Op die manier krijgen we je huid weer in balans en zet je de behandeling thuis verder door. Huidverbetering begint huid met de dagelijkse juiste skincare!

Huidverbetering is een leefstijl. Geen sprint. Er is geen Quick fix om van je huidprobleem af te komen. Verschillende inzichten op het gebied van ontspanning, leefstijl, voeding en huidverzorging gaan samen het verschil maken. Stap voor stap, maar nu mét resultaat. De oorzaak is per persoon verschillend. Daarom krijg je vooraf een uitgebreide vragenlijst om te achterhalen wat de oorzaak bij jou is. Als het nodig is kunnen we nog een EMB-bloedtest doen.

Soms worden de kosten van je behandeling via je aanvullende zorgverzekering vergoed. Ik heb een acne-specialisatie met AGB-code. Vraag het na bij je zorgverzekering voor de zekerheid. Producten en supplementen die je nodig hebt worden nooit vergoed.

Bijwerken van je wenkbrauwen is inbegrepen! Verven of waxen bovenlip kan je erbij boeken. 

1 add on – €10
2 add on – €15

Als je voor de eerste keer in de praktijk komt beginnen we met de Meet & Treat. Je krijgt dan een behandeling op maat en kijken we samen welke vervolgbehandelingen of traject het beste bij jou past.

 

Het doel van de behandelingen is je huid weer in balans krijgen en houden. Maar dat kan ik niet alleen!

Om het resultaat te bereiken en vast te houden is het belangrijk dat jij ook thuis de geadviseerde producten gebruikt. Een groot deel van je huidverbetering doe je zelf. Je dagelijkse huidverzorging samen met voeding en leefstijl zorgen samen voor een gezonde binnen- en buitenkant. Aanpassingen voeren we langzaam door zodat het geen straf wordt en je nieuwe goede gewoontes langzaam vanzelfsprekend worden.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!
review acne
Richelle Akster

Voor en Na foto's

Voor Richelle

Na Richelle

Richelle haar huid knapte heel snel op. Deze foto is na 6 maanden.

Voor Noelle

Noelle na

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar het VIP-traject of losse behandeling? En wat de totaalaanpak voor jouw huid en gezondheid kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!