Acne

Heb jij ook last van acne? Laat mij je helpen om je huid weer onder controle te krijgen. Op een andere manier dan je misschien bent gewend, alleen nu wél met resultaat.

Doei acne, hallo gezonde huid

Zo frustrerend. Je huid blijft onrustig. Je houdt last van puistjes en vervelende ontstekingen. Ook op volwassen leeftijd komt het steeds vaker voor. Puistjes horen er niet bij. En je kan er vanaf komen! Ook als je al van alles hebt geprobeerd.

Je huid verbeteren is een leefstijl. Ik help je graag met voeding, supplementen, huidverzorging en behandelingen. Zodat je weer lekker in je vel zit met een mooie huid!

Acne behandeling

Acne Facial

Je huid is het eerste wat je ziet als je in de spiegel kijkt. Hoe fijn zou het zijn als je eindelijk een rustige, stralende huid ziet in plaats van jezelf te verstoppen achter een laag make-up?

Hoe zou het zijn als je meer rust en balans in je huid en leven krijgt. Zet jij de eerste stap?

Huid Vip traject

5/5

Dit traject is wat voor jou als je een stok achter de deur nodig hebt. Als je samen aan de slag wil om je huid en gezondheid grondig te verbeteren.

Clear skin Facial

Een diep reinigende en toch milde aanpak om ontstekingen te verminderen. Tijdens de behandeling zetten we ook een hooggedoseerde ampul in, met pre- en probiotica, salicylzuur, tea tree olie en niacinamide.

Er zitten overal op je huid talgklieren. Op je gezicht en rug zitten er meer dan de rest van je lichaam. Talg is nodig om je huid soepel en gezond te houden. Door allerlei oorzaken, zoals voeding, stress, disbalans hormonen, verkeerde huidverzorging en leefstijl kunnen o.a. het microtoom uit balans raken, de talgklieren te veel talg aanmaken en gaan verstoppen. 

Als je last hebt van een onrustige huid met ontstekingen is gemiddeld elke 4-6 weken. Dit bespreken we als je hier de eerste keer bent. We kijken wat het beste bij jou situatie past.

 Wil je graag alle ins en outs weten en met je leefstijl aan de slag kan je voor het VIP-traject gaan van 4 maanden. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Je krijgt een uitgebreid huidverzorgingsadvies, speciaal op jouw huid afgestemd. Je gebuikt dus alleen de geadviseerde producten uit de salon. Alleen op die manier krijgen we je huid weer in balans en komt de rust terug in je huid.

Huidverbetering is een leefstijl. Geen sprint. Er is geen Quick fix om van je huidprobleem af te komen. Verschillende inzichten op het gebied van ontspanning, leefstijl, voeding en huidverzorging gaan samen het verschil maken. Stap voor stap, maar nu mét resultaat.

Ja, in de meeste gevallen worden de kosten van je behandeling via je aanvullende zorgverzekering vergoed. Ik heb een acne-specialisatie met AGB-code. Vraag het na bij je zorgverzekering voor de zekerheid. Producten en supplementen die je nodig hebt worden nooit vergoed.

Bijwerken van je wenkbrauwen is inbegrepen! Verven of waxen bovenlip kan je erbij boeken. 

1 add on – €10
2 add on – €15

Als je voor de eerste keer in de praktijk komt beginnen we met de Meet & Treat. Je krijgt dan een behandeling op maat en kijken we samen welke vervolgbehandeling het beste bij jou past.

Het kan zijn dat je huid al goed hersteld met de producten thuis en dat bijvoorbeeld een relax of personalized facial afgestemd op jouw huid al heel goed resultaat geeft.

 

Het doel van de behandelingen is je huid weer in balans krijgen en houden. Maar dat kan ik niet alleen!

Om het resultaat te bereiken en vast te houden is het belangrijk dat jij ook thuis de geadviseerde producten gebruikt. Een groot deel van je huidverbetering doe je zelf. Je dagelijkse huidverzorging samen met voeding en leefstijl zorgen samen voor een gezonde binnen- en buitenkant.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!
review acne
Richelle Akster

Voor en Na foto's

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar het VIP-traject of losse behandeling? En wat de totaalaanpak voor jouw huid en gezondheid kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult