Welkom Beauty!

Ik ben Annemarie en eigenaresse en huidspecialiste van Beauty Studio Schitter. Wat leuk dat je samen met mij wil werken aan een mooie huid!

Hier begint jouw start naar een stralende huid. Ik heb er al zin in!

Het kan best lastig zijn om zelf een behandeling te kiezen. Daarom heb ik het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt;

Meet & treat

Wanneer je als nieuwe klant voor het eerst bij Studio Schitter komt starten we met een “Meet & Treat”. Je krijgt een uitgebreide intake om je huidwensen te bespreken. Tijdens je eerste behandeling kijken we hoe je huid reageert op de producten van Alpha-H en hoe je huidconditie op dit moment is.

90 minuten | €64

Persoonlijk advies

Tijdens een kopje thee bespreken we welke behandelingen en producten voor thuis het beste passen bij jouw huidwensen. Als je wilt kunnen we ook een (supplementen) en voedingsadvies geven om je huid van binnenuit te verbeteren.

Voor huidverbetering en onderhoud kom je tussen de 4-6 weken voor een gezichtsbehandeling. Ga jij voor een effectieve behandeling met microneedling of Peeling? Of ben je meer toe aan ontspanning? Het kan allemaal.

Wat verwacht ik van jou?

De beste behandelingen alleen zijn niet genoeg. Een groot deel van huidverbetering doe je namelijk zelf. De verzorging van je huid gaat dagelijks door. Om resultaat te krijgen en je huid mooi te houden is het belangrijk dat je thuis de producten van Alpha-H gebruikt. Voeding, supplementen en leefstijl spelen ook een rol. Zo werken we samen aan een mooie buiten- en binnenkant.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je ook vrijblijvend kennismaken met “Meet & Treat”?

Plan je eerste behandeling in de online agenda. Ook als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een berichtje.

Ik kijk ernaar uit om je te zien en jouw huid mooi, gezond en stralend te maken!

 

Liefs,

Annemarie

Maak afspraak