Logo

5 stappen naar een gezonde stralende huid

Heb je al van alles geprobeerd om je huid blijvend egaal en gezond te krijgen? Blijf je last houden van acne, eczeem of rosacea? Of wil je gewoon goed voor je huid en gezondheid zorgen?

Download mijn e-book om je huid weer in balans te krijgen!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book krijg je je ook gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacyverklaring

E- book 5 stappen naar een gezonde huid

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!
review acne
Richelle Akster
Orthomoleculair consult

Hi, ik ben Annemarie!

Ik geloof dat allerlei schadelijke ingrediënten onze huid en gezondheid niet verder helpen. Helemaal omdat er alternatieven zijn die net zo goed of misschien wel beter resultaat geven.

Online is zoveel te vinden. Je raakt soms een beetje overweldigd door alles. Ik help je graag om op een simpele manier je huid en gezondheid te verbeteren. Zodat je niet zelf alles hoeft uit te zoeken.