Logo

Vegan Detox
programma

10 dagen veel plantaardig eten met supplementen zorgen voor meer energie, makkelijker afvallen en een gezonde huid.

Vegan Detox Programma

Dagelijks komen we in contact met ontzettend veel gifstoffen die de natuur niet afbreekt. Ons lichaam daardoor ook niet. Dit zorgt voor allerlei klachten zoals moeilijk kunnen afvallen, acne, ontstekingen, vermoeidheid, jo-jo-en in gewicht.

De Vegan Detox Program is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke studies dat tijdelijk Vegan eten hetzelfde effect heeft als vasten. Namelijk ontstekingen en buikvet verminderen, meer energie en beter worden in vetverbranding.

Vegan Detox

Hoe het werkt?

Gifstoffen worden opgeslagen in de vetcel en geven klachten. Stofjes uit de Super Greens + binden afvalstoffen waardoor we gezonder worden, makkelijker afvallen en een mooiere huid krijgen. 

Zonder de Super Greens + blijven de stoffen in je lichaam circuleren. Door deze gifstoffen te binden voorkom je een jojo- effect en is het resultaat langdurig.

Vegan Detox Programma

5/5

Klopt, in de meest ideale wereld. Ons lichaam heeft alleen dagelijks teveel te maken met gifstoffen, waardoor het niet meer lukt om alles af te voeren. Deze gifstoffen worden opgeslagen in onze organen en vetweefsel en geven allerlei klachten.

We leven in een giftige wereld. Iedereen krijgt dagelijks allerlei gifstoffen binnen via o.a. voeding, uitlaatgassen, zware metalen (grondvervuiling), pesticiden (bestrijdingsmiddelen), solventen (oplosmiddelen), weekmakers (plastics), medicijnen, luchtvervuiling en conserveringsmiddelen.

Tijdens deze kuur ga binnen 10 uur 3x per dag gezond eten. Veel groenten, peulvruchten en noten. Honger heb je niet in ieder geval! Het is belangrijk dat je het protocol volgt.

Ook tijdens werkdagen is het goed te doen. Je kan thuis het eten alvast klaarmaken en makkelijk meenemen. Je eet tijdens de lunch veel salades, dus komt goed!

Bewegen tijdens de kuur is zelfs belangrijk. Zo kan je afvalstoffen lekker eruit zweten. Sporten kan je het beste in de ochtend doen, voor je ontbijt. 

Wil je niet afvallen? We passen het protocol voor je aan, zodat je op gewicht blijft en toch de voordelen hebt van de Detox.

Tijdens de kuur is het belangrijk dat je 3x per dag eet. Geen tussendoortjes. Als je gewend bent om veel suikers en snelle koolhydraten te eten, blijft je suikerspiegel schommelen. Je houdt het eten in stand. Door tijdens de kuur meer eiwitten en gezonde vetten te eten, zal je merken dat je snaaimomenten vanzelf minder worden.

Ja! Als je in de buurt woont kom je langs voor uitleg en eventueel een weegmoment. Na de kuur kom je nog een keer voor tips om je resultaat vast te houden.

Woon je niet in de buurt of wil je het liever helemaal zelf doen? Dan krijg je een video met uitleg óf ik bel jou. Het protocol en supplementen worden naar je huis gestuurd. 

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar deze Vegan Detox en wat de kuur voor jouw huid, energie en gezondheid kan betekenen? 

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Kom kennismaken
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!