Prijs: €59

Duur: 90 minuten

 

Welkom Beauty!

Ik ben Annemarie en eigenaresse en huidspecialiste van Beauty Studio Schitter. Wat leuk dat je samen met mij wil werken aan een mooie huid!

Hier begint jouw start naar een stralende huid. Ik heb er al zin in!

Het kan best lastig zijn om zelf een behandeling te kiezen. Daarom heb ik het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt;

 

Meet & treat

Wanneer je als nieuwe klant voor het eerst bij Studio Schitter komt starten we altijd met een “Meet & Treat”. Je krijgt een uitgebreide intake om je huidwensen te bespreken. Tijdens je eerste behandeling kijken we hoe je huid reageert op de producten van Alpha-H en hoe je huidconditie is.

 

Persoonlijk advies

Tijdens een kopje thee krijg je een persoonlijk behandel- en productadvies. We bespreken welke behandelingen en producten voor thuis het beste passen bij jouw huidwensen. Voedingssupplementen worden besproken, om het mooiste resultaat te krijgen en te houden. Voor huidverbetering kom je meestal elke 4-6 weken. Het is gelijk me-time en een moment van ontspanning!

Wat verwacht ik van jou?

De beste behandelingen alleen zijn niet genoeg. Een groot deel van huidverbetering doe je namelijk zelf. De verzorging van je huid gaat dagelijks door. Om resultaat te krijgen is het belangrijk dat je thuis de producten van Alpha-H gebruikt. Voeding, supplementen en aanpassingen in je leefstijl spelen ook een rol. Zo werken we samen aan een mooie huid en een fit lichaam.

 

Nieuwsgierig geworden?

Wil je ook vrijblijvend kennismaken met “Meet & Treat”? Neem dan contact op voor het maken van je eerste afspraak.

Of plan je behandeling in de online agenda. Ook als je nog vragen hebt, stuur dan een berichtje via de knop hieronder.