Meet & Treat

Jouw eerste
afspraak

Hi, leuk je te leren kennen!

Wat leuk dat je erover nadenkt om een afspraak te maken. Super gaaf om jou te helpen om het beste uit je huid en jezelf te halen.

Wanneer je voor de eerste keer in de salon komt vind ik het belangrijk om je wensen te horen en waar je eventueel tegenaan loopt. Zodat je een persoonlijk behandel- product en leefstijladvies kan krijgen. En precies weet wat je te wachten staat.

Orthomoleculair consult

Jouw eerste behandeling

Loop je al een tijdje met een huidprobleem waar je niet vanaf komt? En misschien ook wel andere vage klachten. Of wil je gewoon het beste voor je huid en deze gezond en stralend houden. Dan is dit jouw moment en is de Meet & Treat de ideale eerste stap naar een gezonde binnen-en buitenkant!

Meet & Treat+

Jouw eerste behandeling! Als je last hebt van huidproblemen is dit je eerste  stap naar een gezonde huid. Ook als je ontspanning en goede verzorging wil combineren is deze behandeling ideaal!

Meet & Treat

Wil je even proeven of de sfeer, de producten en behandelingen wel wat voor jou zijn? En een korte facial en productadvies voor thuis? Dan is Meet & Treat echt wat voor jou!

Voor en Na foto's

Q&A

Tijdens de behandelingen en voor thuis gebruiken we alleen producten van Esse Skincare. Dit is een biologisch en natuurlijk merk uit Zuid-Afrika. Dit zijn producten zonder synthetische kleur-of geurstoffen, microplastics, minerale olien en andere huidbelastende ingrediënten. 

Gemiddeld elke 6 weken. Zie een behandeling als een onderhoudsbeurt. We kunnen dan gelijk bijsturen als er veranderingen zijn. Je huidconditie kan per dag verschillen. Maar ook stress, darmproblemen en hormonale problemen kunnen veranderen. Als je huidproblemen hebt kom je elke 4 weken. 

Als je behandelingen in de salon krijgt is het belangrijk dat je thuis dezelfde producten gebruikt. Zo kan ik jou beter adviseren, bijsturen als het nodig is en krijg je het resultaat waar je op hoopt.

Het is de moeite waard om de ingrediënten eens goed te bekijken. Weet je wat je op je huid smeert?  Op den duur kunnen verkeerde en belastende ingrediënten allerlei (huid)klachten geven. 

Als je thuis ook de juiste producten gebruikt zet je de behandeling thuis door en kan je huid volledig herstellen. Rewild your skin!

De salon is aan huis. Op de 2e verdieping. Op zolder dus. Je kan gewoon aanbellen bij de voordeur. En dan kan je gelijk doorlopen naar je eigen privésalon.

Dat snap ik! Want het is zo zonde als je steeds geld, tijd en moeite steekt in iets wat niet werkt. Lees wat recensies en gun jezelf deze kans. Huidverbetering is een marathon, geen sprint. Huidverbetering is een leefstijl. Stapje voor stapje zal je merken dat je huid opknapt. En jij veel beter in je vel zit. We doen het samen!

Behandelingen bij Studio Schitter zijn misschien nét even anders dan je bent gewend. De totaalaanpak zorgt ervoor dat je huid én gezondheid blijvend verbeterd. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van je huid op de lange termijn.  Ontstekingen verdwijnen, pigment vermindert en je huid ziet er jonger uit.

De oorzaak van je huidprobleem wordt aangepakt. Ik kijk dan ook mee met je voeding en leefstijl. Want elk huidprobleem zoals acne, eczeem of rosacea komt van binnenuit. Als je de oorzaak niet oplost zal je huidprobleem ook blijven. Of in ieder geval steeds terugkomen. 

Niet alleen de buitenkant. Het is de binnenkant die telt.

 

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!.

review acne
Richelle Ekster
Er hangt een hele fijne sfeer, waardoor de behandelingen extra relaxt zijn. En Annemarie kent haar producten en past daar de behandeling op aan, zodat het goed aansluit bij jouw wensen en huid. Dus ben je op zoek naar een specialist én een momentje voor jezelf? Kies dan voor Beauty Studio Schitter!
review
Manon

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar de holistische aanpak en wat deze totaalaanpak voor jouw huid en gezondheid kan betekenen? 

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult