Logo

Meet & Treat

Jouw eerste
afspraak

Hallo daar, wat leuk om jou hier te ontmoeten!

Heb je ook zo’n zin om jouw huid en jezelf van binnenuit te laten stralen? Helemaal leuk, want ik ben hier om jouw daarbij te helpen.

Stel je eens voor: je stapt voor het eerst mijn praktijk binnen en ik sta al te popelen om te horen wat jouw huidwensen zijn en waar je misschien een beetje mee worstelt. 

Of je nou al tijden rondloopt met een huidprobleem zoals acne of extreem gevoelige huid of je huid goed wil verzorgen, huidveroudering wil tegengaan en een stukje ontspanning zoekt.

Ik ben hier om je te helpen die huidresuaten te bereiken waar je altijd van hebt gedroomd. 

Dus, als je er helemaal klaar voor bent om je huid en zelfvertrouwen een boost te geven, ben ik er klaar voor om jou te zien in mijn praktijk. Laten we samen aan de slag gaan voor die blijvende huidsuccesen en dat “lekker in je vel gevoel!”

 

Orthomoleculair consult

Jouw eerste behandeling

Loop je al een tijdje met een huidprobleem waar je niet vanaf komt? En misschien ook wel andere vage klachten. Of wil je gewoon het beste voor je huid en deze gezond en stralend houden. Dan is dit jouw moment en is de Meet & Treat de ideale eerste stap naar een gezonde binnen-en buitenkant!

Meet & Treat + behandelplan

Als je last hebt van huidproblemen is dit je eerste  stap naar een mooie huid en minder stress

Voor en Na foto's

Voor Richelle

Na Richelle

Voor Noelle

Noelle na

Q&A

Met een Meet & Treat nemen we wat meer tijd tijdens de behandeling. Je krijg al wat voeding-en leefstijltips en bespreken we wat voor jou het beste past qua behandelingen en huidverzorging.

Je kan natuurlijk altijd gelijk een andere gezichtsbehandeling boeken! Bij huidproblemen adviseer ik wel om de Meet & Treat te boeken.

Voor ontspanning en huidverzorging of huidverjonging kan je gelijk een Relax Facial of Bindweefsel Facial boeken.

Tijdens de behandelingen en voor thuis gebruiken we alleen producten van Esse Skincare. Dit is een biologisch en natuurlijk merk uit Zuid-Afrika. Dit zijn producten zonder synthetische kleur-of geurstoffen, microplastics, minerale olien en andere huidbelastende ingrediënten. 

Gemiddeld elke 6 weken. Zie een behandeling als een onderhoudsbeurt. We kunnen dan gelijk bijsturen als er veranderingen zijn. Je huidconditie kan per week verschillen. Maar ook stress, darmproblemen en hormonale problemen kunnen veranderen.

Als je behandelingen in de salon krijgt is het belangrijk dat je thuis dezelfde producten gebruikt. Zo kan ik jou beter adviseren, bijsturen als het nodig is en krijg je het resultaat waar je op hoopt.

Het is de moeite waard om de ingrediënten eens goed te bekijken. Weet je wat je op je huid smeert?  Op den duur kunnen verkeerde en belastende ingrediënten allerlei (huid)klachten geven. 

Als je thuis ook de juiste producten gebruikt zet je de behandeling thuis door en kan je huid volledig herstellen. Rewild your skin!

De salon is aan huis. Je kan gewoon aanbellen bij de voordeur. En dan kan je gelijk doorlopen naar je eigen privésalon.

Dat snap ik! Want het is zo zonde als je steeds geld, tijd en moeite steekt in iets wat niet werkt. Lees wat recensies en gun jezelf deze kans. Huidverbetering is een marathon, geen sprint. Huidverbetering is een leefstijl. Stapje voor stapje zal je merken dat je huid opknapt. En jij veel beter in je vel zit. We doen het samen!

Bij Studio Schitter bieden we behandelingen die net even anders zijn dan wat je gewend bent. Ik geloof in een totaalaanpak die ervoor zorgt dat niet alleen je huid, maar ook je gezondheid blijvend verbeterd wordt. Mijn focus ligt op het herstellen van je huid op de lange termijn, zodat ontstekingen verdwijnen, pigment vermindert en je huid er jonger uitziet.

Bij mij wordt de oorzaak van je huidprobleem grondig aangepakt. Ik kijk niet alleen naar de oppervlakte, maar neem ook je voeding en leefstijl onder de loep. Ik begrijp dat huidproblemen zoals acne, eczeem of rosacea van binnenuit ontstaan. Als de oorzaak niet wordt opgelost, zal het probleem blijven bestaan of zelfs steeds terugkomen.

Door (intensieve) huidverbeterende gezichtsbehandelingen, natuurlijke huidverzorging te combineren met voeding-en leefstijl tips zal je zien dat je huid pas écht verbetert.

Kom langs bij Studio Schitter en ontdek hoe ik jou kan helpen om een gezonde en stralende huid te bereiken, terwijl we ook aandacht besteden aan je innerlijke gezondheid. Laat mij je begeleiden op weg naar een verbeterde huid en een beter welzijn in het algemeen.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!.

review acne
Richelle Ekster
Er hangt een hele fijne sfeer, waardoor de behandelingen extra relaxt zijn. En Annemarie kent haar producten en past daar de behandeling op aan, zodat het goed aansluit bij jouw wensen en huid. Dus ben je op zoek naar een specialist én een momentje voor jezelf? Kies dan voor Beauty Studio Schitter!
review
Manon

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar de holistische aanpak en wat deze totaalaanpak voor jouw huid en gezondheid kan betekenen? 

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!