header-alphah-producten

Prijs: 69,00
Duur: 60 minuten

De perfecte reinigingsbehandeling!
Een gezichtsbehandeling voor een intensieve reiniging van je huid. Deze behandeling pakt onzuiverheden aan en brengt weer rust in je huid. Op naar een gezonde, stralende huid 🙂

 

De behandeling bestaat uit:

Vochtmeting – reiniging – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – bijwerken wenkbrauwen – reinigend en kalmerend masker – serum – 24-uurs crème – thuisadvies

 

16 jaar op jonger? Kies dan behandeling Acne Jong

 

Acne, herkenbaar?

Niks lijkt erger dan een hobbelige huid met bultjes, vlekjes en ontstekingen. Als het iets beter gaat, begint het weer opnieuw. Je probeert van alles. Een product van de apotheek en misschien al bij de dokter geweest. Dan het advies van je vriendin, want bij haar hielp het top. Maar nee, bij jou blijft het emmeren.

Misschien zit je in de pubertijd? Of ben je hier allang uit en heb je nog steeds een probleemhuid. Of weer. Je vraagt je af wanneer het nou eens stopt. Je bent niet de enige, het komt héél véél voor. Het goede nieuws is: Er is wat aan te doen! En ik help je graag.

Samen gaan we werken aan een gezonde, stralende huid.

 

Reactie (vrouw, 30 jaar):  Mijn huid is in 6 maanden tijd van een 3 naar een 8 gegaan. Super tevreden met de behandelingen en producten”

cenzaa-logo
partner-logo01
alpha-wit
pinnen-ja-graag-wit