Logo

Personalized Facial

Geen huidproblemen (meer) maar wel een heerlijke opfrisser voor je huid? 

Behandeling op maat

Je huid is redelijk rustig en je wil je huid goed in conditie houden. Je kan kiezen voor een diepe reiniging of juist de focus op kalmeren. 

Acne behandeling

Personalized Facial

Je huidconditie kan elke dag verschillen. We gebruiken de producten die jouw huid op dit moment nodig heeft. Zo krijgt je huid een heerlijke opfrisser en zijn je wenkbrauwen ook gelijk weer perfect bijgewerkt.

Personalized Facial

De perfecte behandeling als er weinig problemen zijn en je huid en wenkbrauwen goed wil onderhouden. 

Welkomstmassage – reiniging – dieptereiniging – verwijderen onzuiverheden – wenkbrauwen waxen en verven – masker – mist – dag- of nachtverzorging

60 minuten – 69,-

Gemiddeld kom je elke 6 weken. Zo kunnen we je huid goed in de gaten blijven houden en ook het advies voor thuis bijsturen als het nodig is.

Ja, bij deze behandeling zit het waxen en verven van je wenkbrauwen inbegrepen.

Als je voor de eerste keer in de praktijk komt beginnen we met de Meet & Treat. Je krijgt dan een behandeling op maat en kijken we samen welke vervolgbehandeling het beste bij jouw huid en situatie past.

Het doel van de behandelingen is je huid gezond en onder controle houden. Maar dat kan ik niet alleen!

Om resultaat vast te houden is het belangrijk dat jij ook thuis de geadviseerde producten gebruikt. Een groot deel van je huidverbetering doe je zelf. Je dagelijkse huidverzorging samen met voeding en leefstijl zorgen samen voor je gezonde binnen- en buitenkant.

Staat er een vraag niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Lieve woorden

5/5
Voor ik bij Annemarie terecht kwam was ik ten einde raad. Mijn huid was de laatste tijd zo onrustig. Ik had als van alles geprobeerd, de duurste producten en behandelingen, echter leek niets te helpen. Tot ik besloot een behandeling bij Annemarie te plannen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Annemarie is mega goed in haar vak, professioneel en een echte huidspecialist. Ik zag al snel verbetering in mijn huid. Annemarie heeft hierbij ook echt oog voor je, ze is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Daarnaast kijkt ze ook echt naar de totaalaanpak, waarbij levensstijl ook betrokken wordt. Mijn huid is nog nooit zo goed geweest als het nu is, daar ben ik Annemarie onwijs dankbaar voor. Echt een topper!
review acne
Richelle Akster

Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar deze behandeling? Of heb je nog een vraag?

Neem dan even contact met mij op. Je kan natuurlijk ook gelijk een afspraak inplannen. Heel leuk om jou te zien in de salon!

Orthomoleculair consult
10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!