Natuurlijke huidverbetering

Je huid laat zien hoe het echt met je gaat. Het is de spiegel van je binnenkant. Ik help je graag om je huid blijvend te verbeteren en te herstellen zoals hij oorspronkelijk is bedoeld.

 Ontstekingen, eczeem, huidveroudering tegengaan of ontspanning? Behandelingen worden op maat gemaakt, er is altijd een behandeling die bij je past.

Eerste behandeling

Eerste afspraak

Tijdens je eerste behandeling vind ik het belangrijk om je wensen te horen. Waar loop je tegenaan en wat is je doel? Je krijgt behandel- product- en leefstijladvies.

Bio peeling

Esse Personalized Facial

Compacte gezichtsbehandeling gericht op reiniging of kalmeren. Inclusief wenkbrauwen compleet. Let op: deze facial is zonder massage.

Ontspannen gezichtsbehandeling

Esse Relax Facials

Klassieke gezichtsbehandeling! Gericht op herstel en ontspanning. Behandeling wordt op maat gemaakt, compleet met masker en massage.
60 of 90 minuten

Acne behandeling

Esse Clear Skin Facial

Blijft je huid onrustig en krijg je je huid maar niet onder controle? Tijdens deze behandeling brengen we rust in je huid en worden ontstekingen minder.

Wie is Annemarie

Esse Calm Facial

Dit is jouw behandeling als je huid zichtbaar uit balans is. Last van eczeem of Rosacea? Je huid is je dankbaar later.

Wenkbrauw behandeling

Esse Pigment Facial

Deze behandeling helpt verschillende soorten pigment te verminderen, zoals zonneschade, zwangerschapsmasker en plekjes die je over hebt gehouden na een pukkel.

Wie is Annemarie

Esse Bindweefsel Facial

Een luxe en natuurlijke anti-age behandeling die gelijk je huidconditie verbetert. Je huid wordt steviger en krijgt een mooie natuurlijke glans.

Bio peeling

Esse Probiotic Facial+ 

Deze speciale gezichtsbehandeling staat helemaal in het teken van jouw microbioom. Heel geschikt voor eczeem, rosacea en acne

Dermapen 4 behandeling

Dermapen 4 | Microneedling

Microneedling met Dermapen 4 is heel geschikt bij (acne)littekens, pigment, huidveroudering en algehele huidverbetering. Maximaal 4 behandelingen per herfst/winterseizoen