Waarom Alpha-H?

Alpha-H heeft sowieso een streepje voor bij mij. Tijdens de Alpha cursus in maart ’18 besloot ik vol vertrouwen dat ik mensen mocht gaan helpen. Om weer een gezonde huid te krijgen en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Kan niet toevallig zijn toch? Alpha-H zit tjokvol vitamines en werkstoffen die je daarbij helpen. Om weer een mooie, gezonde huid te krijgen.

Verhaal achter Alpha-H

Alpha-H komt uit Australie en is een award-winning cosmeceutical merk voor vrouwen én mannen die hun huid willen verbeteren en ook echt resultaat willen. Next level dus.

Michelle begon met Alpha-H omdat ze geen merk kon vinden die haar huid kon verbeteren. Ze heeft jarenlang last gehad van een ernstige vorm van acne, die na de pubertijd bleef.

Ze heeft (net als ik) een enorme drive om mensen te helpen het beste uit zichzelf en de huid te halen. Michelle begon aan huis en het merk is in 25 jaar uitgegroeid naar internationaal familiebedrijf met veel fans uit alle hoeken van de wereld.

De producten halen de huid uit haar ‘comfort zone’ zodat je huid wordt gestimuleerd, geactiveerd en aan het werk gaat in de diepere huidlagen: precies waar nieuwe huidcellen en collageen wordt aangemaakt. Kwaliteit, teint en structuur worden zichtbaar beter.

Alpha, het begin van iets moois..

cenzaa-logo
partner-logo01
alpha-wit
pinnen-ja-graag-wit