Waarom Alpha-H?

Alpha-H heeft sowieso een streepje voor bij mij. Tijdens de Alpha cursus in maart 2018 was het voor mij helemaal duidelijk. Ik ga helpen om jouw huid weer mooi en gezond te krijgen en te houden. Zodat jij weer goed in je vel zit.

 

Alpha-H zit tjokvol vitamines en werkstoffen. Precies wat je huid nodig heeft als je lijntjes, rimpels, pigment en acne wil verminderen of voorkomen. Er zijn zoveel verschillende crèmes en ik snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik neem de zorg van je over en jij weet zeker dat je huid krijgt wat ze nodig heeft.

 

Verhaal achter Alpha-H

Alpha-H komt uit Australie en is een award-winning cosmeceutical merk voor vrouwen én mannen die hun huid willen verbeteren en ook echt resultaat willen. Next level dus.

Michelle begon met Alpha-H omdat ze geen merk kon vinden die haar huid kon verbeteren. Ze heeft jarenlang last gehad van een ernstige vorm van acne, die na de pubertijd bleef.

Ze heeft (net als ik) een enorme drive om mensen te helpen het beste uit zichzelf en de huid te halen. Michelle begon aan huis en het merk is in 25 jaar uitgegroeid naar internationaal familiebedrijf met veel fans uit alle hoeken van de wereld.

De producten halen de huid uit de ‘comfort zone’ zodat je huid wordt gestimuleerd, geactiveerd en aan het werk gaat in de diepere huidlagen: precies waar nieuwe huidcellen en collageen wordt aangemaakt. Kwaliteit, teint en structuur worden zichtbaar beter.

 

Alpha, het begin van een hele mooie, stralende huid!