Logo

Natuurlijke huidverbetering

Je huid laat zien hoe het echt met je gaat. Het is de spiegel van je binnenkant. Ik help je graag om je huid blijvend te verbeteren en te herstellen zoals hij oorspronkelijk is bedoeld.

 Last van acne, eczeem, of rosacea?  Of wil je je huid op een natuurlijke manier verbeteren of huidveroudering tegengaan? Ontdek hieronder welke behandelingen er zijn om je huid weer in balans te krijgen.

Eerste behandeling

Eerste afspraak

Tijdens je eerste behandeling vind ik het belangrijk om je wensen te horen. Waar loop je tegenaan en wat is je doel? Je krijgt behandel- product- en leefstijladvies.

Bio kruidenpeeling

Bio Kruidenpeeling

Een diepe boost, zonder enige schade. Natuurlijke huidverbetering met als resultaat een gladde, stralende huid, minder onzuiverheden of pigment. 

Ontspannen gezichtsbehandeling

Esse Relax Facials

Ideaal als je een heerlijk ontspannen moment voor jezelf wil plannen en een oppepper voor je huid wil combineren.

 

Acne behandeling

Esse Acne Facial

Blijft je huid onrustig en krijg je je huid maar niet onder controle? Tijdens deze behandeling brengen we rust in je huid en worden ontstekingen minder. Wil je een totaalaanpak met blijvend resultaat? Ga dan voor het VIP Acne-traject!

Wie is Annemarie

Esse Calm Facial

Dit is jouw behandeling als je huid zichtbaar uit balans is. Last van eczeem of Rosacea? Je huid is je dankbaar later.

 

Wenkbrauw behandeling

Esse Pigment Facial

Deze behandeling helpt verschillende soorten pigment te verminderen, zoals zonneschade, zwangerschapsmasker en plekjes die je over hebt gehouden na een pukkel.

Wie is Annemarie

Esse Bindweefsel Facial

Een luxe en natuurlijke anti-age behandeling die gelijk je huidconditie verbetert. Je huid wordt steviger en krijgt een mooie natuurlijke glans.

Bio peeling

Esse Probiotic Facial+ 

Deze speciale gezichtsbehandeling staat helemaal in het teken van jouw microbioom. Heel geschikt voor eczeem, rosacea en acne

Dermapen 4 microneedling

Dermapen 4 | Microneedling

Microneedling met Dermapen 4, de Rolls Roys onder de pennen, is heel geschikt bij (acne)littekens, pigment, huidveroudering en algehele huidverbetering. 

10% vakantiekorting!

Code: vakantie10

Maak je klaar voor een zomerse traktatie! Tijdens mijn vakantie van maandag 24-7 tm vrijdag 4-8 ontvang je 10% korting op alle Esse skincare producten bij je webshop bestelling. Verwen jezelf met de beste verzorging en geniet van deze geweldige aanbieding terwijl ik van mijn vakantie geniet. Je bestelling wordt vanaf maandag 9-8 verzonden!