Anti-age

Weer een rimpel erbij…

Vanmiddag op verjaardag werd je ouder geschat. Pff! Je ziet het zelf ook, je huid gaat terug.

De lachrimpeltjes vond je wel schattig. Nu het kraaienpootjes worden, iets minder. Je baalt.

Het hoort erbij kan je denken, maar je wil er straks niet als een rozijntje bijlopen.

 

Een ding is zeker; als je er niks aan doet maakt je huid stappen. Achteruit.

 

Wat de oorzaak is van huidveroudering…

20% van het verouderingsproces zit in je genen, daar heb je geen invloed op. De overige 80% wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals, luchtverontreiniging, airconditioning, stress, verwarming, uv-stralen, sigarettenrook, verkeerde cosmetica, alcoholgebruik of de mimiek van het gezicht. Je leefstijl heeft bepaald voor een groot deel HOE je ouder worden.

 

 

Don’t let age change you. Change the way you age.

 

 

Wat we kunnen doen om rimpels te voorkomen en verminderen?

  1. Spf
    Zonnebrandcreme is de beste anti-rimpelcreme die er is!  Bescherm je huid dus altijd met een hoge zonnefactor (spf30 of spf50, zomer en winter. De zon is in de winter of bij bewolking minder sterk, maar ook dan schadelijk voor je huid.
  2. Huidverzorging
    Huidverbetering begint altijd bij de verzorging thuis. Verzorg je huid dagelijks met huidproducten vol actieve ingrediënten, die ook echt wat voor je huid doen. Deze werken dieper in de huid en zo zal het verouderingsproces vertragen.
  3. Gezichtsbehandeling
    Het mooiste resultaat krijg je als je producten voor thuis én huidverbeterende gezichtsbehandelingen combineert. Kom regelmatig langs, gelijk een moment voor jezelf. Heerlijk!

 

Tip! Suiker breekt collageen af in je huid. Collageen zorgt voor de stevigheid, dus de aanmaak hiervan willen we juist stimuleren

 

 

 

cenzaa-logo
partner-logo01
alpha-wit
pinnen-ja-graag-wit